Medio 2018 werd Frietwerk verrast door de Belgische Friet Mystery shoppers Organisatie (BFMO) met de beker voor beste friet in Zeeland. Deze week kreeg Frietwerk wederom een certificaat voor de beste friet van Zeeland.

Als belangrijke reden word hiervoor aangegeven dat de friet krokant is en blijft. Zelfs in de doner-kapsalon of als er de huisgemaakte sate saus of stoverij over gaat. Dus duidelijk, de beste friet voor een topping en om af te halen en thuis te eten.
“Dit bewijst weer eens de kwaliteit van onze producten. Belangrijkste verschil is dat de verse Crunch friet minder vet bevat, blijvend krokant is en langer warm blijft. Bij Frietwerk dus geen slappe of juist vette doorbakken friet”.

Verse friet, moet je direct opeten anders wordt deze slap. Daarom is thuis bakken en direct op tafel het lekkerste. Maar ruim 70 procent van de Zeeuwen haalt friet af en eet de gekochte friet thuis op. 87 procent wil krokante friet.
Van de BMFO kreeg Frietwerk al eerder het predikaat als beste friet van Zeeland. Die is voorgebakken, gekoeld, gecrunched en licht gekruid. “Wij bakken verse Crunch friet hier af in hoogwaardige LEVO Grenada Gold oliën”.

De hoogrendementovens beschikken over de nieuwste technieken welke een constante temperatuur waarborgen. Het ingebouwde filter maakt dat deze Crunch friet minder vet is en geen kruimresten bevat, heerlijk van smaak en krokant is. Dat blijft de crunch friet ook, zeker 20 minuten, dus de perfecte friet om mee te nemen.
“Inmiddels weten daarom de vele klanten vanuit Wemeldinge, Kattendijke, Yerseke en Kapelle ons al te vinden.” aldus Peter Ganseman, eigenaar van Frietwerk.